tr?id=312589049434906&ev=PageView&noscript=1 Portfolio van Webteam4u

Portfolio

Houvast

Houvast

Voor Hou-vast is een eenvoudige nieuwe website gerealiseerd met Wordpress, zodat Willem zelf de content kan beheren.

'Waar alle verandering onveranderlijk is en onzekerheid permanent…..is Hou-Vast nodig'.
Hou-vast Onderzoek, Training & Coaching - Haarlem

Lees meer


Restaurantkok Thuis

Restaurantkok Thuis

Voor Restaurantkok Thuis hebben wij een Onepage website gerealiseerd, een overzichtelijke pagina met sfeerbeelden die dient als digitale visitekaart voor Geert en Jacqueline Hogenberg. 

Lees meer


ECHA Netwerk

ECHA Netwerk

ECHA Netwerk is een landelijke vereniging voor specialisten in hoogbegaafdheid. Specialisten in Gifted Education adviseren, begeleiden en coachen hoogbegaafde leerlingen, hun ouders en scholen, maar ook hoogbegaafde volwassenen.

Lees meer


NVRB

NVRB

De NVRB is hèt kennisplatform voor risicoanalyse en bedrijfszekerheid. De vereniging wordt gedragen door organisaties die stuk voor stuk toonaangevend zijn op het onderwerp Risicoanalyse en Bedrijfszekerheid.

Lees meer


Ocan

Ocan

Een geheel vernieuwde Joomla website voor stichting Ocan. Stichting Ocan is een landelijke (vrijwilligers)organisatie die zich bezig houdt met projecten en activiteiten gericht op positieverbetering van Caribische Nederlanders en aanverwante doelgroepen in het Koninkrijk der Nederlanden.

Lees meer


Stichting leven in aandacht

Stichting leven in aandacht

Stichting Leven in Aandacht  (1995) heeft als doel het gedachtegoed van Thich Nhat Hanhte verspreiden. Ook geeft ze ondersteuning aan beoefenaars in Nederland en Vlaanderen en nodigt ze leraren uit voor retraites en Dagen van Aandacht.

Lees meer


Humanitas Almere

Humanitas Almere

Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie met een grote Almeerse afdeling. We hebben voor deze organisatie een website ontworpen en gebouwd op basis van Joomla CMS.

Lees meer


Tandartspraktijk Mendeszoon

Tandartspraktijk Mendeszoon

Na de uitbreiding van de praktijk heeft de website een facelift gekregen. Patiënten kunnen nu ook online een afspraak maken. De website is gebaseerd op het Joomla CMS

 

Lees meer


Coachingspraktijk Innercolors

Coachingspraktijk Innercolors

Kleine website voor Coachingspraktijk Innercolors met een Facebook blog. De website is gebaseerd op het Wordpress CMS.

Lees meer


Mercator Experience

Mercator Experience

Maandelijks wordt een toerrit gereden, hiervoor kan men op de site terecht voor informatie en inschrijvingen. Om volledig op de hoogte te blijven kan men inschrijven voor de nieuwsbrief. Tevens is de site gelinkt aan de facebook pagina waar onderling contact onder de leden en foto's en video's gedeeld worden.

 

Lees meer


Vereniging Bedrijfskring Almere

Vereniging Bedrijfskring Almere

De website van de VBA Almere is een complexe site met veel speciale functionaliteit. De vormgeving is gebaseerd op bestaande stijlonderdelen en kleuren. De site is gebouwd op Joomla CMS en bevat naast een uitgebreid nieuwssysteem diverse aanvullende functies, zoals

Lees meer


Van Campen Industrie

Van Campen Industrie

Website voor van Campen Industrie te Lelystad. Een website in 4 talen waar de diverse Aluminium producten en projecten, uitgebreide informatie hebben per project en product. De klant kan zelf de projecten en producten aanpassen en nieuwe toevoegen met stukjes tekst, galleries, video's, projectdetails e.d. De website is gebaseerd op het Joomla CMS.

Lees meer


Kindercentrum Quinzo Kids

Kindercentrum Quinzo Kids

Voor Quinzo Kids in Almere hebben we deze website ontwikkeld. De site is gebouwd op Joomla CMS zodat de klant zelf eenvoudig pagina's kan aanpassen en nieuwe foto's kan plaatsen.

Lees meer


Guidor

Guidor

Deze website bestaat uit 3 gedeeltes, informatie over het zoeken en selecteren van een gids, een gedeelte voor gidsen die zich willen professionaliseren en aansluiten bij Guidor en een afgeschermd gedeelte voor gidsen, aspirant leden en sponsors.

Op de website kunnen gidsen zich inschrijven voor het uitgebreide educatieprogramma. Reserveringen en betalingen worden online verwerkt.

Lees meer


Muco Technologies

Muco Technologies

Redesign voor Muco Technologies ivm overname door de CDS-Electronics groep. Voor de diverse bedrijven in de CDS-Electronics groep: Cds Electronics, Muco Technologies, Head Electronics en Azteco Electronics een nieuwe redesign gedaan.

Alle websites zijn gemaakt met Joomla CMS en hebben dezelfde look and feel maar verschillende talen, componenten en functionaliteiten.

Lees meer

ALKMAAR
Bergerweg 16A

06 - 22606851

ALMERE
Goudenregenstraat 9

06 - 41503423

NIEUW VENNEP
Veldbloemstraat 14

06 - 43004907

EMAIL ONS

Copyright Sitemap | Privacybeleid