Skip to main content

Team van professionele webdesigners voor ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van websites 4 u !

Webteam4u heeft meer dan 50 jaar gezamenlijke ervaring in het bedenken, ontwikkelen en onderhouden van websites. We zijn begonnen in het HTML-tijdperk, als pioniers ingestapt en meegegroeid met het Joomla CMS en Wordpress.

We maken eenvoudige praatje-plaatje websites maar ook complexe bedrijfswebsites met uitgebreide applicaties. En we zijn allemaal nog steeds even enthousiast en gedreven.

Webteam4u werkt samen op afstand. Zo opereren we snel en efficiënt en sparen we het milieu. Afspraken maken we graag bij ons op kantoor, bij u op locatie of op een van de vele flexwerkplekken in Nederland.

Het team

Foto Lisette Giesen

Lisette Giesen

In 1999 besmet met het internet-virus..Begonnen in kladblok, HTML en destijds Flash voor animaties. Toen de content management systemen hun intrede deden aan de slag gegaan met Mambo, dat is later overgegaan in Joomla. Dit is ons favoriete en meest gebruikte CMS wat ontelbare mogelijkheden biedt. In 2000 is Yweb opgericht, voor ontwerp, bouw en onderhoud van Joomla en Wordpress websites.

Joomla! 3 Certified Administrator

Foto Wim Strik

Wim Strik

Als fotograaf bouwde ik al in 1995 mijn eerste fotowebsite met behulp van kladblok en basic HTML. In 2003 stapte ik over op Mambo. Dat werd later Joomla, een veelzijdig Open Source CMS, geschreven en onderhouden door een community. In 2007 startte ik met mijn bedrijf WSonline waarvoor ik websites ontwerp en bouw in Joomla en WordPress.

Joomla! 3 Certified Administrator
Foto Marina de Wit

Marina de Wit

In 1998 besloot ik om heel ander werk te gaan doen. Ik had altijd al affiniteit met tekenen en computers en heb daarom in 1998 het bedrijf Page Design opgericht. Tegelijkertijd volgde ik de opleiding Multimedia Engineering bij het College of MultiMedia. In het begin werkte ik nog veel met Dreamweaver, daarna ben ik overgestapt op het Mambo CMS. Ik bouw en ontwerp websites in Joomla en Wordpress.
Foto Cooper, kantoor hond

Cooper

Kantoorhond Cooper zorgt ervoor dat we ook nog af en toe buiten komen, de benen strekken en het hoofd leeg maken. Verder biedt hij altijd een luisterend oor en een begripvolle blik. Cooper is gek op onze klanten. Begroeting van bezoek neemt hij erg serieus.
52

jaar gezamenlijke ervaring

3

lokaties

150

tevreden klanten

Partners

Bas Holzhaus

Bas Holzhaus, copywriter

Schrijft al 35 jaar over uiteenlopende onderwerpen, voor even diverse doelgroepen en doeleinden. Voor print en digitaal. Voor grote en kleine opdrachtgevers. Brochures, websites, advertenties, nieuwsbrieven, mailings, magazines, jubileumboeken en meer. www.basholzhaustekst.nl

Mark Boos, CRM specialist

Specialist in gebruiksvriendelijke online ledenadministratie software waarmee verenigingen, clubs en stichtingen op de eigen website online een ledenbestand kunnen beheren. Hiermee kan aan de verplichtingen van de AVG / GDPR worden voldaan.
www.mymembersoftware.com